4.9253 EUR | 4.1431 USD Contact | WEB

IMOPEDIA.ro: Top cele mai scumpe proprietăţi din Capitală

20 ian 2011 | Cristina Tamaş, IMOPEDIA.ro

10 milioane euro costă una dintre cele mai scumpe proprietăţi din baza noastră de date. Un preţ halucinant pentru perioada pe care o traversăm, dar ţinând cont că este vorba de o proprietate de lux cu peste 50 de camere situată într-o zonă bună a Bucureştiului, preţul nu mai pare atât de mare.

16109-thumb_612_x_0_375_499.jpg
1. Hotel Carol Parc - 10 milioane euro

Proprietatea are o suprafaţă construită de 2500 mp, un teren de 1500 mp şi este în prezent unul dintre hotelurile de top ale Bucureştiului. Imobilul de referinţă în peisajul arhitectonic al Capitalei, reprezentativ pentru arhitectura de le 1900 din România se află în centrul Bucureştiului, într-o poziţie unică, pe cel mai înalt punct natural al oraşului. Proprietatea are 55 de camere, saloane, dormitoare, birouri, 20 băi, şapte grupuri sanitare, terase şi balcoane deosebite. Finisajele sunt cu adevărat de lux, iar atmosfera este extrem de primitoare.

Vilă Cişmigiu - 10 milioane euro

Aflată în apropierea Parcului Cişmigiu, vila are o suprafaţă construită de 650 mp şi una utilă de 575 mp, iar terenul măsoară 190 mp. Imobilul are demisol, două etaje şi mansardă unde încap în total 22 de camere. Este o proprietate perfectă pentru spaţii de birouri. În anunţul postat pe imopedia.ro se precizează că „imobilul este complet renovat şi transformat în clădire de birouri şi se vinde închiriat."

2. Vilă Dorobanţi (Capitale) - 7 milioane euro

O ofertă de lux interesantă găsim în zona Dorobanţi, unde o vilă de 1500 mp suprafaţă construită şi cu un teren de 1400 mp costă 7 milioane euro. Suprafaţa generoasă este împărţită astfel: subsol, parter, doua etaje şi mansarda. Proprietatea are 37 de camere, 17 grupuri sanitare, şapte balcoane şi un garaj de 140 mp cu telecomandă. La acestea se mai adaugă camera de serviciu, boxa şi spălătoria. Printre lucrurile care merită menţionate despre proprietate mai amintim: sistem de alarma, interfon, şemineu, lift.

3. Vilă Piaţa Romană - 6 milioane euro

O descriere pe scurt a acestei proprietăţi arată aşa: Vila DS+P+E+M, 12 camere, două bucătării, şase băi, cinci balcoane; 1.000 mp suprafaţă desfăşurată, 350 mp suprafaţă construita, garaj 36 mp cu trei locuri de parcare, teren cu o suprafaţă totala de 750 mp. Ca finisaje precizăm finisaje interioare notăm: coloane şi pilaştrii din stucatură şi placaje din marmură capiteluri şi frize decorative, vitralii, scara interioară. Imobilul este de patrimoniu şi a fost sediu de ambasade.Ştirile zilei

 Stone Park Villas – confort și eleganță în inima naturii
 Cum va arăta piața imobiliară după criza generată de COVID-19
 Primăriile nu mai plătesc taxe pentru înregistrarea imobilelor
 O nouă amânare pentru metroul din Drumul Taberei