4.7218 EUR | 4.2434 USD Contact | WEB

Vilă din Birmingham, de vânzare la prețul de o liră sterlină

4 oct 2019 | Ilinca Radu

Casa cu trei dormitoare, baie și bucătărie este situată în Acocks Green, Birmingham și a fost scoasă la licitație pe site-ul sdlauctions.co.uk la prețul de o liră sterlină.

42553-uk_br.jpg
Potrivit , casa, construită în stil Victorian, are un pridvor original, gard viu și ușa din față proaspăt vopsită. Însă persoanele interesate sunt avertizate de la bun început că proprietatea necesită o renovare completă, întrucât în interior sunt mormane de moloz, pereți distruși, baia și bucătăria arată îngrozitor, iar acoperișul trebuie refăcut. Dealtfel, imobilul din al doilea cel mai mare oraș din Marea Britanie este supranumită „casa ororilor”.

„Poate că această proprietate a rămas doar o fantomă a ceea ce a fost odată, însă orice investitor serios va putea vedea dincolo de aceste probleme și își va putea imagina modurile în care imobilul poate fi refăcut. Chiar este o casă minunată, cu o serie de caracteristici remarcabile, precum șemineele originale și balustradele”, a explicat evaluatorul Neal Hume, pentru www.mirror.co.uk.

„Având în vedere dimensionarea corectă a camerelor, faptul că există o baie la etaj și grădina, sunt convins că există mulți investitori care nu vor rezista tentației de a transforma în mod spectaculos această proprietate”, a spus Hume.

La parterul imobilului se află o bucătărie, un hol și două camere de zi, cu șeminee din anii 1930. La etaj sunt trei dormitoare - două cu șeminee originale din fontă - și o baie. Proprietatea are și o curte mică în fața casei, precum și o grădină.

Potrivit www.mirror.co.uk, prețul mediu al unei proprietăți situate în această zonă depășește 200.000 de lire sterline.

Ştirile zilei

 Programul „Casa eficientă energetic”: 15.000 de euro pentru creșterea eficienței energetice a unei case
 ANCPI: Planul de Amplasament și Delimitare (PAD) va fi generat automat, din aplicația eTerra
 Aproape 70 de milioane de lei pentru construirea locuințelor sociale și de necesitate
 Elon Musk a hotărât: nu va mai deţine case