4.7218 EUR | 4.2434 USD Contact | WEB

Vești bune pentru locuitorii din Chitila și Bucureștii Noi: Podul Constanța, reparat doar pe timpul nopții

16 iul 2019 | Ilinca Radu

Luni, 15 iulie, au început lucrările de reparații și consolidare la podul de cale ferată situat pe magistrala feroviară București - Constanța, la km 4+327 (Pod Constanța). Potrivit Companiei Naționale de Căi Ferate CFR SA, deocamdată lucrările nu vor îngreuna traficul în zonă, întrucât se vor desfășura doar în cursul nopții.

42463-podul_constanta_sector_1.jpg
Procesul de reabilitare a Podului Constanța vizează, pentru început, culeea de pe partea dreaptă pe sensul de intrare în pasaj dinspre Centru spre Bucureștii Noi. Lucrările vor fi executate în etape succesive, în intervalul orar 22.00-05.00, fără închiderea totală a circulației autovehiculelor pe Calea Griviței. Astfel, va fi deschisă în permanență o bandă cu lățimea de minimum 2,5 m, pe sensul pe care se desfășoară lucrările.

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a precizat, într-un comunicat de presă, că, în etapa în care lucrarea va implica restricții pe ambele sensuri ale liniei de tramvai, circulația autovehiculelor se va desfășura în continuare tot pe câte o bandă de circulație, cu lățimea de minimum 2,5 m, pe fiecare sens.

Ştirile zilei

 INS: Numărul locuințelor construite a crescut semnificativ
 Cum sunt văzuți realtorii români în SUA
 Cel mai înalt hotel din București va avea 85 de metri
 Hotel clujean vechi de 125 de ani, scos la vânzare