4.654 EUR | 4.1197 USD Contact | WEB

Samuel L. Jackson își vinde apartamentul cu 13 milioane de dolari

15 nov 2018 | Andreea Nitoi

Cel mai bine plătit actor din toate timpurile a decis că a venit vremea să se despartă de proprietatea pe care o deține în Manhattan.

42285-sam_l_jackson.jpg
Potrivit mansionglobal.com, la începutul acestei luni, Samuel L. Jackson și soția lui, LaTanya Richardson, au listat apartamentul situat în cartierul Upper East Side. Dacă inițial cei doi au cerut 12,95 de milioane de dolari pentru imobil, săptămâna trecută au au majorat prețul la 13 milioane de dolari. Dealtfel, nici întreținerea locuinței nu este ieftină, ajungând, cu tot cu taxe, la 6.000 de dolari pe lună.

Apartamentul, care are suprafața de aproape 280 de mp, se află în apropierea Central Park și are patru dormitoare, trei băi, o camera de zi și un bar.

Samuel L. Jackson a cumpărat apartamentul din Manhattan în anul 2005, de la fostul jucător de baschet în NBA Greg Anthony, contra sumei de 4,8 de milioane de dolari. Înainte de a achiziționa acest imobil, actorul și soția lui au fost proprietarii unei locuințe situate în Harlem, pe care au vândut-o în anul 1997 cu 125.000 de dolari.

Ştirile zilei

 Nou pod peste Dunăre, construit cu bani europeni
 În sectorul 1 începe reabilitarea lifturilor
 Topul investitorilor străini în piața imobiliară din România: conduc sud-africanii, urmați de greci și francezi
 Poți să faci carieră în imobiliare?