4.6975 EUR | 4.1192 USD Contact | WEB

Locatarii imobilelor cu bulină roșie vor fi mutați în apartamentele Primăriei pe perioada lucrărilor de consolidare

18 dec 2018 | Ilinca Radu

Primăria Municipiului București (PMB) va cumpăra 19 apartamente situate în sectoarele 3 și 4, care vor fi folosite pentru relocarea persoanelor care locuiesc în clădiri cu risc seismic, astfel încât locuințele acestora să poată fi consolidate.

42321-bulina_rosie.jpg
Consiliul General al Municipiului București (CGMB) a aprobat săptămâna trecută proiectul de act normativ potrivit căruia Primăria Capitalei va achiziționa 19 locuințe cu destinația de unități locative, în vederea asigurării locuințelor de necesitate pentru persoanele din imobilele ce vor fi supuse lucrărilor de intervenție - consolidare.

Astfel, autoritățile locale vor cumpăra nouă apartamente situate în Str. Spineni, nr. 4, Sector 4 și zece apartamente situate în Str. Grădinarilor, nr. 19-21, Sector 3.

Contractele de vânzare-cumpărare pentru cele 19 locuințe vor fi încheiate de către Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic, care va plăti în total suma de 7.209.271 lei (fără TVA).

Cele 19 apartamente vor fi înscrise în domeniul public al Municipiului București cu destinația de “locuințe de necesitate” și vor fi administrate de Administrația Municipală pentru Consolidarea Clădirilor cu Risc Seismic.

Ştirile zilei

 Prima clădire publică „verde” din România
 În zona Unirii, garsonierele dau cel mai bun randament la închirieri
 După anunțarea logodnei, Orlando Bloom și Katy Perry își vând vechile locuințe
 Drepturile cumpărătorilor