4.6975 EUR | 4.1192 USD Contact | WEB

Ellen DeGeneres și-a luat casă de 27 de milioane de dolari

8 feb 2019 | Ilinca Radu

În primele zile ale lunii ianuarie, Ellen DeGeneres a făcut prima achiziție imobiliară din acest an. Potrivit mansionglobal.com, gazda talk-show-ului care îi poartă numele („The Ellen DeGeneres Show”) a cumpărat o proprietate situată în Montecito, California, pentru care a plătit 27 de milioane de dolari.

42352-ellen_degeneres_stire.jpg
Conacul, construit în stil balinez, are suprafața de circa 760 de mp, în timp ce terenul măsoară peste 33.000 de mp. Casa în care vor locui Ellen DeGeneres și soția sa, actrița Portia de Rossi, are cinci dormitoare, include o cabană în care este amenajată și sala de fitness, dar și o casă de oaspeți cu două dormitoare și o piscină cu vedere la ocean.

Proprietatea, care îi aparține acum lui Ellen DeGeneres, a fost listată și delistată de mai multe ori în ultimii doi ani, iar în septembrie 2018 a fost scoasă la vânzare la prețul de 35 de milioane de dolari. Imobilul a fost achiziționat pe data de 10 ianuarie de Harley J. Neuman, business managerul omului de televiziune. Dealtfel, Neuman a reprezentat-o pe Ellen DeGeneres și anul trecut când comedianul a vândut cu 34 de milioane de dolari o altă proprietate, situată tot în Montecito, California, dar și în 2017 când aceasta a achiziționat cu mai mult de 18 milioane de dolari o casă pe plajă în Carpinteria, California.

Ştirile zilei

 Etica imobiliară în viziunea ABI
 Număr record de locuințe construite în București în anul 2018
 Un important proiect de agrement din Capitală a fost finalizat
 Parcare subterană în Piața Dorbanți