4.6975 EUR | 4.1192 USD Contact | WEB

15 zile până la ZAI Upgrade. Early booking până pe 17 mai

15 mai 2019

Pe 31 mai, ZAI – Ziua Agentului Imobiliar trece la un alt nivel. Pentru #oLumeImobiliarăMaiBună, Imopedia.ro lansează ZAI Upgrade! Un eveniment care se adresează tuturor agenților imobiliari activi în piața românească, dar si persoanelor care au tangențe cu acest domeniu. Pentru că civilizația începe cu educația, iar educația trebuie să fie una continuă și de valoare.

 

42409-zai_cu_gleen_mcqueenie.png
Persoanele interesate trebuie să știe că înregistrarea prealabilă este obligatorie, iar până pe data de 17 Mai pot beneficia de oferta Early Booking - 59 de euro + TVA. De asemenea, grupurile cu cel puțin zece participanți din aceeași companie vor avea  un discount suplimentar de 10%.

 

Primul invitat pe care vi-l propunem la ZAI Upgrade! este Glenn McQueenie, CEO și fondator al mai multor birouri Keller Williams Canada. Cunoscut pentru metoda „Own your niche, Own your market”, Glenn McQueenie va explica de ce dezvoltarea profesională și cea personală merg mână în mână. Tot de la el vei afla cum îți poți majora veniturile și ce poți face pentru ca locul tău de muncă să devină afacerea ta.

 

Întâlnirea cu Glenn va fi una de referință mulți ani de aici încolo, întrucât informația vine direct de la unul dintre brokerii activi din piață, cu performanțe remarcabile.

 

Glenn are 520 de oameni în organizația lui, iar unul dintre cele 4 birouri este lider detașat de piață în Downtown Toronto. Birourile lui reprezinta 17% din KW Canada, iar volumul de vânzări anual a depășit în 2018 suma de $1.7 miliarde, respectiv 4.500 de unități vândute.

Ştirile zilei

 Etica imobiliară în viziunea ABI
 Număr record de locuințe construite în București în anul 2018
 Un important proiect de agrement din Capitală a fost finalizat
 Parcare subterană în Piața Dorbanți